Mezoterápia

A mezoterépiáról

Bőrünk fő feladata hogy megvédje testünket a külső hatásokkal szemben. Külsőleg használt krémeink hatóanyagai nehezen abszorbeálódnak a papilláris réteg alatt, tehát a használt anyag 0,3%-a tud hasznosulni, az is inkább a felhámban. 

A kollagén indukciós terápiák újítása révén nekünk kozmetikusoknak már lehetőségünk van a bőr mélyebb rétegeibe változást idézni elő.


A mezopen, a több évtizede jelen lévő dermalorrel továbbfejlesztett, gépesített változata. A mikrotűs és nanotűs mezopenek nagyon népszerűek már évek óta.
A kezelések eredményessége két tényezőn alapszik. Az első az apró tűszúrások következtében létrejövő kollagén indukciós hatás. A gyógyulás során 300-400%-kal nő a kollagén termelés. A második pedig a hatóanyagok bejuttatásával történő sejtmegújulás.

Bakos Krisztina

Sminktetováló és kozmetikus

Bakos Krisztina vagyok, sminktetováló és kozmetikus.

Az emberekkel való munka szeretete és a munkámban való profizmus az, ami meghatároz engem. Ha betérsz a szalonomba, a kifogástalan mezoterápiás kezelés mellett szeretném, hogy tökéletesen ellazulhass, és otthon érezhesd magad – vedd fel velem a kapcsolatot, és győződj meg róla magad!

Mire jó a kezelés?

Kezelési tudnivalók

Mezoterépiás kezelés menete


A mezopen kezelés minden esetben személyes konzultációt igényel ahol felmérjük a bőr állapotát. Személyre szabott, egyedi kezelést állítunk össze, megfelelő hatóanyagok kiválasztásával, vendég igényeinek felmérése alapján.

1.

bőr állapotának felmérése

2.

bőr letisztítása

3.

érzéstelenítés, igény szerint

4.

arcbőrnek megfelelő hatóanyag felhelyezése

5.

mezoterápia (kb 10-15 perc)

6.

tonizálás

7.

nyugtató, ápoló pakolás felhelyezése

8.

befejező krém

Mikor nem ajánlott a kezelés?

A kezelést az alábbi esetekben nem javasolom:

A szalon, ahol várlak

Kezelés során használt hatóanyagok

Clarena: kígyóméreg koncentrátum:

A benne lévő Syn-Ake fehérje leblokkolja a mimikai izmok sejtfalában található receptorokat, aminek köszönhetően az izmok ellazulnak és a mimikai ráncok kisimulnak, majd lassan eltűnnek. Ez a kígyóméreg kivonat a botoxal ellentétben nem bénítja, hanem ellazítja az izmokat. Használatával a bőr akár pár nap elteltével évekkel fiatalabbnak hat és jelentősen csökken a ráncok mélysége, javul a bőr rugalmassága, feszessége. Alkalmazható érett, ráncos, petyhüdt, fáradt bőrök kezelésére.

fecskenyál koncentrátum:

Fecske nyálat tartalmazó hatóanyag koncentrátum, mely serkenti a bőrsejtek természetes termelődését, vastagítva ezáltal az elvékonyodott, rugalmasságát vesztett bőrt, javítja a bőr állapotát, csökkentve a bőr érzékenységét. Alkalmazható elvékonyodott, érzékeny, irritációra hajlamos, érett bőrök számára.

csigaváladákos koncentrátum:

A csiganyálka gyógyító és nyugtató hatását már az ókori görögök és rómaiak is ismerték. Ez a különleges és természetes összetevő egyedülálló arányban tartalmaz proteineket, kollagént, elasztint, allantoint, vitaminokat és ásványi anyagokat, melyeknek köszönhetően erősíti és revitalizálja a bőrt, bizonyítottan újjáépíti, táplálja és regenerálja a bőrt, valamint segít kijavítani a már kialakult bőrhibákat, helyreállítani a sérült szöveteket és visszaállítani a bőr nedvességtartalmát. Alkalmazható heges, irritált, intenzív regenerációt igénylő, érett bőrök számára.

placenta koncentrátum:

Kínában több ezer éve használják gyógyászati és kozmetikai célokra a juhok placentáját. A juh placenta számos hasonlóságot mutat az emberi placentával. Gazdag aminosavakban, lecitinben, oligoszacharidokban, különféle vitaminokban és fehérjékben, melyek fontosak az immunitás megtartásában. Ez a különleges koncentrátum biztosítja az új sejtek képződését és serkentik a kollagén termelődést, erősíti a rostokat, javítja a bőr szerkezetét, antioxidáns hatású és képes blokkolni a szabadgyököket. Ennek eredményeként lassítja a bőr öregedési folyamatait, kisimítja a ráncokat, javítja a bőr rugalmasságát. Szabályozza a metabolizmust a bőrben, táplálja az új sejteket, támogatja a bőr nedvesség-egyensúlyát, halványítja az öregedési foltokat. A bőr visszanyeri egészséges, üde színét és fényét. Alkalmazható érett, ráncos, foltos bőrökre.
-Algologie

Vendégeim ezt mondták

Mezoterápiás kezelés árak

A feltüntetett árak esetenként eltérhetnek a kezelések kombinációjától és a hatóanyagoktól függően. A kezelés előzetes konzultációt igényel.”

  • Tűs mezoterápia 3.800 ft-tól

    (gyulladt bőr kezelés, hatóanyagcsapda)

  • Hatóanyagok 3.000 - 9.900 ft

    (feszesítő, anti-age, hidratáló, halványító, gyulladáscsökkentő)

Szeretnél bejelentkezni?

Várlak szeretettel!