ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A jelen feltüntetett általános üzleti feltételek, vagyis a továbbiakban a felhasználási feltételek határozzák meg és érvényesek a Bakos Krisztina e.v. (Székhely: 4551 Nyíregyháza Kengyel út 9., Nyilvántartási számszám: 54310911, Adószám: 55604161-1-35), a továbbiakban Krisztina Szalon (röviden: Szépségszalon) kizárólagos tulajdonában lévő és általa üzemeltetett www.krisztinaszalon.hu weboldal felhasználásának és igénybe vételének feltételeit. Tárhely szolgáltató: Sybell Informatika Kft.

 • Cím: 1158 Budapest, Késmárk u. 7/b 2. em. 206.
 • Telefon: +36 1 707 6726
 • Email: E-mail: info@sybell.hu

Békéltető testület: Pest Megyei Békéltető Testület Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

 • 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240.
 • Telefonszám: (+36) 1/269-0703
 • Ügyfélfogadás: keddtől-csütörtökig 9-14 óra között
 • E-mail: pmbekelteto@pmkik.hu
 • web: www.panaszrendezes.hu

Az ÁSZF részei:

 • Regisztráció és működés
 • Szolgáltatás megvásárlása
 • Szolgáltatás felhasználása
 • A vásárlástól való elállási és felmondási jog
 • Bérletekre, ajándékkártyákra, kuponokra vonatkozó bejelentkezési, és felhasználási feltételek
 • Adatok kezelése és adatvédelem

1. REGISZTRÁCIÓ ÉS MŰKÖDÉS
Felhasználó lehet mindenki, a weboldalon regisztrált / nem regisztrált természetes vagy jogi személy, aki a regisztrációjával egybekötve, illetve a fizetés során az MEGRENDELEM gomb előtti ‘Elolvastam és elfogadom a felhasználási és rendelési feltételeket, tudomásul veszem, hogy a Megrendelés fizetési kötelezettséggel jár’ felhívást elfogadottnak jelölte, az alábbi felhasználási feltételeket elolvasta és elfogadta saját felelősségre.

A felhasználási feltételek a weboldal használatához kötelezően mindenkire érvényesek és irányadóak. A Felhasználó a regisztrációval illetve a megrendeléssel elfogadja jelen felhasználási feltételeket, amely a regisztráció létrejöttével és az ott megadott személyes adatokkal egyetemben a két fél közötti írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szépségszalon azt iktatja (adatbázisba menti a szerződés tényét, lényeges jellemzőit, kapcsolódó információit, adatait) és annak létrejöttét követő 5 évig őrzi, ahhoz a szerződő a következőképpen férhet hozzá:

Jelen felhasználási feltétel szövege elérhető a www.krisztinaszalon.hu oldal láblécében, az ÁSZF linkre kattintva.
A weboldalra regisztrált felhasználók adatait a Szépségszalon bizalmasan kezeli és azt harmadik fél részére nem adja át. A szolgáltatások regisztráció nélkül is megtekinthetőek, megvásárolhatóak.

A weboldalon a vásárlás folyamata közben elvégezhető a regisztráció, ahol a felhasználótól a következő adatok megadása kötelezően szükséges vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, telefonszám, megye, város, irányítószám, cím opció. Nem kötelezően kért adat a cégnév. A felhasználó saját felelősséggel tartozik a belépő jelszava titokban tartásáért. Amennyiben a felhasználó kiadja jelszavát és ebből kára ered, úgy a Szépségszalon nem vonható felelősségre illetéktelen felhasználásáért. A weboldalon található tartalmat, designt, reklámszöveget és egyéb felépítését a Szépségszalon bármikor indoklás nélkül megváltoztathatja, vagy megszüntetheti.

A weboldal a Szépségszalon kizárólagos tulajdonát képezi, így annak tartalma nem másolható ki és nem használható fel más üzleti célra. Amennyiben a weboldal bármilyen tartalma másolásra kerül, annak illetéktelen felhasználásáért az illetéktelen tevékenységet végző személy felelős, és a magyar jogszabályoknak megfelelő eljárás az irányadó. A weboldalon található összes tartalom (írott, ábrázolt, szerkesztett vagy egyéb tartalom) a Szépségszalon szellemi tulajdonát képezi, ezért azt illetéktelenül felhasználni szigorúan tilos. Bármely tartalom jogtalan felhasználása vagy a tartalom károsítása jogi következményeket von maga után.

A weboldalon nyújtott szolgáltatásokról, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről a 2001. évi CVIII. törvény irányadó. A felhasználó csak felelősségteljesen használhatja a weboldalt. Minden a weboldallal és a Szépségszalonhoz tartozó információért a felhasználó személyesen felel és nem okozhat kárt és nem terjeszthet üzletrontást okozó információkat ezzel kapcsolatban. Amennyiben a felhasználó ezt megszegi úgy a magyar polgári törvénykönyvnek megfelelően eljárás indítható ellene és jogi következményekre számíthat. A weboldalon keresztül illetéktelen információ, amelyről nincs a Szépségszalonnal külön megállapodás nem közölhető és nem terjeszthető. Itt értendő bármi negatív irányba megkülönböztető faji, vallási vagy politikai információk terjesztése is. Tilos a weboldalra vírust, vagy azt bármilyen módon megkárosító egyéb dolgokat terjeszteni. Ezzel a felhasználó saját felelősséggel tartozik a Szépségszalon felé. Amennyiben a felhasználó megsérti a felhasználási feltételek valamelyik pontját a Szépségszalon ez esetben törölheti a felhasználó regisztrációját és kizárhatja a weboldal további használatából. A www.krisztinaszalon.hu oldalon az ajánlatoknál megjelenő képek illusztrációk, így a vásárlás után reklamációt azzal kapcsolatosan nem fogadunk el. Erről minden esetben még a vásárlás előtt egyeztetni, és érdeklődni lehet a Szépségszalonban a feltüntetett elérhetőségeken.

2. SZOLGÁLTATÁSOK MEGVÁSÁRLÁSA
Az aktuális meghirdetett szolgáltatások megjelennek a Szépségszalon főoldalán, illetve a menüpontok alatt. A szolgáltatások megtekintéséhez és megvásárlására bárkinek lehetősége van. A szolgáltatások megvásárlásához a következő teendői vannak a felhasználónak. A felhasználó belép a főoldalon, kiválasztja a számára tetsző szolgáltatást és rákattint. Elolvassa az ajánlathoz tartozó felhasználási feltételeket, melyek a szolgáltatás igénybe vételéhez közvetlenül tartoznak (itt értendő a szolgáltatás részletes leírása). Fontos: az ajánlat leírása helyhiány miatt nem terjed ki minden részletre, ezért amennyiben úgy érzed, hogy nem kaptál választ valamire, mindenképpen érdeklődj a szolgáltatónál vásárlás előtt és csak abban az esetben vedd meg a szolgáltatást, ha valóban azt kapod, amire számítottál, ugyanis a vásárlástól számított 14 nap után nem tudunk reklamációt elfogadni. Ha a vásárlás mellett döntöttél, rá kell kattintanod a „Kosárba teszem” gombra. Ezzel a felhasználó a fizetési mód oldalra lép tovább, ahol kiválaszthatja a fizetési módot. A felhasználó kiválasztja a számára alkalmas fizetési módot. A kedvezményes szolgáltatásokat csak a Szépségszalon oldalán feltüntetett fizetési módokkal lehet megvásárolni! Bankkártyával fizetés esetén a felhasználónak további adatokat szükséges megadnia, amelyet a Paylike fizetési szolgáltató segítségével bonyolíthat le. Ennek a fizetési módnak az előnye, hogy a pénzügyi tranzakció, vagyis az ajánlat ellenértéke azonnal jóváírásra kerül, így a felhasználó hamarabb rendelkezhet a megvásárolt ajánlattal. Az internetes fizetési módok könnyen és gyorsan teljesíthetők, kényelmesen bárhonnan elvégezhetőek és biztonságosak. A felhasználó adatait illetéktelen felhasználók nem láthatják, és nem férhetnek hozzá. Egyéb fizetési mód: Személyesen a szalonban fizetheted ki a szolgáltatást előre egyeztetett időpontban. A szalon címe: 4551 Nyíregyháza Kengyel út 9. Készpénzes fizetési mód esetén a vásárlástól számított 8 nap (bele számítva a munkaszüneti napokat is) áll rendelkezésére a vásárlónak a befizetés teljesítésére! Az ideiglenesen lefoglalt időpontot, a foglalás előtt minimum 72 órával szükséges kifizetni, ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

3. SZOLGÁLTATÁS FELHASZNÁLÁSA
A sikeres vásárlás után rendszerünk egy emailt küld a megadott címre a vásárlás adataival. A szolgáltatás igénybevételéhez személyesen be kell fáradni a Szalonba (4551 Nyíregyháza Kengyel út 9.) majd – ha nem bankkártyás vásárlás volt – készpénzben rendezni a szolgáltatást. Minőségi panasz esetén a problémát azonnal a szolgáltatás igénybevételekor jelezni kell a helyszínen a „Vásárlók könyvében” vagy bármilyen hivatalos írásos formában! Ebben az esetben tudjuk kivizsgálni a problémát. Viszont az írásos helyszíni panasz hiányában nem tudunk eljárni. Az alábbi egészségügyi adatlapokon feltüntetett tartalom minden kezelésre érkező vásárlónkra nézve – aláírás nélkül is – kötelező érvényű. Amennyiben egyéb fontos információkat (pl. betegség, egészségi állapot, gyógyszeres kezelés …) fontos figyelembe vennie a kezelést végző kollégáknak, úgy a vásárlónak a helyszínen szükséges feltüntetni-e azt írásban az egészségügyi adatlapon. Ennek hiányában bármilyen panasz esetén a Bakos Krisztina e.v.-t nem terheli semmilyen felelőség.

4. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁSI ÉS FELMONDÁSI JOG
A Felhasználó a szolgáltatás megrendelésétől számított 14 naptári napon belül jogosult elállni a szerződéstől, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20.§-a alapján.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: 4551 Nyíregyháza Kengyel út 9.. vagy hello@krisztinaszalon.hu. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is:

„Címzett: Bakos Krisztina. (Székhely: 4551 Nyíregyháza Kengyel út 9., telefon: +36 70 632 6400, email cím: hello@krisztinaszalon.hu)
Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló szolgáltatás megnevezése.

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló szolgáltatás megrendelésének időpontját megadni.

A fogyasztó(k) neve: Adja meg a regisztrációkor megadott Kereszt- és Vezetéknevet.

A fogyasztó(k) címe: Adja meg a lakcímét.

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén) Kelt„.

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

A szolgáltatás megrendelésén azt kell érteni, amikor a Vásárló a Szépségszalon oldalán a „Megrendelés elküldése” gomb megnyomásával leadja a megrendelést, és a Szépségszalon erről értesítő e-mailt küld a Vásárlónak. A Szépségszalon nem vállal felelősséget azért ha a vásárló levelező rendszere az értesítő e-mailt a „spam” mappába továbbítja vagy nem fogadja be és az a vásárló figyelmét elkerüli.

Az alábbi esetekben a Vásárló nem érvényesítheti elállási/felmondási jogát:

14 napos határidő után a vételárat a Szépségszalonnak nem áll módjában visszafizetni

5. BÉRLETEKRE, AJÁNDÉKUTALVÁNYOKRA, KUPONOKRA VONATKOZÓ BEJELENTKEZÉSI, ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
Bejelentkezés:
Kizárólag e-mailben, online időpontfoglalással és személyesen lehet időpontot vagy felvilágosítást kérni. Kérünk írj e-mailt, rövid időn belül válaszolunk! E-mail: hello@krisztinaszalon.hu.
Időpont lemondás – módosítás:
A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Időpont lemondást vagy módosítást kizárólag e-mailban vagy telefonon tudunk elfogadni az időpont előtt minimum 48 órával! Ellenkező esetben az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidül!
Kuponos vásárlók amennyiben az előre leegyeztetett alkalmat az időpont előtti 48 órán belül szeretnének módosítani a Szalon optimális működésének érdekében továbbra sem lehetséges. Viszont amennyiben a kuponos ár és az eredeti ár különbözetét a vásárló előre kiegyenlíti, úgy tudunk biztosítani egy másik időpontot a kiegyenlítéstől számított 6 hónapon belül!
Az érvényességi időn kívül eső dátumra lefoglalt időpontot kizárólag egy alkalommal lehet módosítani legalább 72 órával az időpont előtt!
Felhasználási feltételek:
A bérletet és ajándékkártyát – amennyiben nem névre szóló – bárki felhasználhatja, de más szolgáltatásra nem cserélhető be. Kérjük, hogy a bérletet, vagy ajándékkártyát minden alkalommal hozza magával. Amennyiben a bérlet, vagy ajándékkártya elveszik, vagy otthon marad, a szolgáltatást nem áll módunkban elvégezni, vagy pót bérletet, ajándékkártyát kiállítani. Megértésüket köszönjük! Ilyen esetben a szolgáltatás vételárát a helyszínen külön ki kell fizetni, de így megmarad a bérletben, ajándékkártyában a szolgáltatás! Ha ez nem felel meg, akkor az alkalom elveszik és felhasználtnak minősül. Az elektronikusan kiküldött ajándékutalványt, bérletet, szépségutalványt elég a telefonon bemutatni.
Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe. Nyitva tartás: a kapcsolat oldalon tájékozódhatsz az érvényes nyitvatartási időről.
A szolgáltatások a Szépségszalon házirendjének elfogadásával vehetők igénybe.
A szolgáltatásokat mindenki saját felelősségre veheti igénybe.
Tájékoztatjuk Vendégeinket arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Ennek megtagadása esetén a szolgáltatás nem vehető igénybe és az alkalom felhasználtnak minősül.
A megvásárolt bérletek, kuponok konkrétan arra a szolgáltatásra használhatóak fel, amelyre szólnak.

Érvényességi idők:

Ajándékutalványokat, szépségutalványokat és kuponokat a vásárlástól számított 6 hónapon belül szükséges beváltani.

A www.krisztinaszalon.hu weboldalon vásárolt kuponok esetében ha a vásárló a kupont a megadott határidőn belül elfelejtette felhasználni, nem diktálta be az érvényességi időn belül a kuponkódot, vagy a szolgáltatónál leegyeztetett időpontra nem megy el, illetve késik, és ezért az alkalom elveszik, a vásárló nem élhet panasszal vagy kérelemmel sem. Érvényességi időn belül bediktált kuponkód kizárólag abban az esetben minősül elfogadottnak, amennyiben ezzel együtt létrejött egy sikeres időpont egyeztetés, vagy a vásárló kifejezetten kéri a kupon elkönyvelését, és időpontot pedig felhasználhatósági időn belül egyeztet a későbbiekben szalonunkkal.

A Szolgáltatónak lehetősége van egyedi döntés alapján a bérletek, ajándékkártyák felhasználási határidején túl is időpontot biztosítani a szolgáltatásokra, de a vásárló kötelessége, hogy az időpont egyeztetés az érvényességi időn belül kötelezően megtörténjen! A szolgáltatásoknak a felhasználási ideje teljesen változó, bizonyos esetekben akár több hónapot is várni kell! Viszont a vásárlás előtt lehetősége van a kedves vásárlónak erről a megadott módon érdeklődni, és amennyiben a szabad időpontok nem felelnek meg, úgy a vásárlást nem kell lebonyolítani! Viszont a vásárlás megtörténte után a Szolgáltató nem fogad el reklamációt a szabad időpontokkal kapcsolatosan, és emiatt a megrendeléstől számított 14 napon túl nem kérhető a vételár visszatérítése!

6. ADATOK KEZELÉSE ÉS ADATVÉDELEM
A Bakos Krisztina e.v. adatvédelmi szabályzata az Adatvédelemi nyilatkozat címen érhető el és az ÁSZF integráns részét képezi.